_

Tumblr_lsbk8yjhuy1qfl0ipo1_1280_large

.

Är hemma idag, mitt huvud känns inte bra. Imorse när jag skulle öppna toadörren hittade jag inte handtaget jag tog i luften haha tur ingen såg mig måste sett jävligt roligt ut. Så jag bestämde mig för att vara hemma och vila min trötta hjärna. Idag ska jag bara vila och tänka så lite som möjligt ska rida min fina ponny och imorgon är det tävling så packar allt idag så slipper jag göra det imorgon.
Ska starta LB:1 och LA:1 får se hur det går har ingen sadel som ligger bra just nu håller på att leta men ingen passar "/

Godmorgon

Är hemma idag skriver senare varför orkar inte nu

:)

Ridit barbacka på ponnyn idag, hon var pigg och det blåste så var ju inte så smart, men i traven gick hon fint så jag tänkte "det går säkert bra att galoppera" men det gjorde det inte. När jag fattade galopp stack hon och det gick jävligt fort och jag var nära att ramla av men tur i oturen så blev hon rädd för nått och hoppade åt den sidan som jag höll på att ramla av på. Haha hon är rolig min fina Coris <3
imorgon är det träning med Artist efter skolan för Lisa, vet inte om det är hoppning eller dressyr så blev mycket att packa.

<3


Fiina hästar

Helgen har gått fort som vanligt, igår blev det lite styrketräning för Cora och hon var väldigt trött när vi kom hem galopperade i en svag uppförsbake som är kanske 800m man tror inte att det ska vara så jobbigt men det var det;) Sen hade jag lektion för Ella och Hickory och han gick ovaligt bra:) och idag hade jag lektion för mamma man lär sig så mkt när man hjälper nån annan. Sen ska Ella rida Cora för första gången idag, jag har ont över allt så orkar inte göra nått:(
kanske kommer lite bilder senare ikväll :)

Helg

Slutade halv 2 idag så jag och Rebecka åkte med bussen till roma och åkte hem med hennes mamma:) Har varit ute och gått med min häst kände att jag behövde röra på mig lite. Sen har jag tittat på Vampire Diaries och kollat lite bloggar.
Börjar bli riktigt hungrig men tror att pappa lagar något jävligt gott för det luktar gott iaf ;)
Känner mig lite ensam såhär en fredags kväll, hade tänkt göra något kul men så blev det inte :(
Och eftrsom jag älskar Ellas kamera bjuder jag på några väldigt fina bilder på mig själv;) Nej man ska ut och ta lite kort på min ponny känner att det var länge sen och det är så tråkit med inlägg med bara text
puss

Jag tycker om kvaliten på bilderna

Då är det bara engelskan kvar att göra, lånade grannarnas dator och skrev svenskan på för det funkade inte på Ellas. Och Cora var sååå häär pigg idag och jätte glad, älskar min ponny när hon är på bra humör! men börjar känna mig jävligt hungrig har ätit en banan en bulle och ett glas fil idag. Bra My bra!! Men jag får hoppas att mamma lagar nån god mat idag:)
var tvungen att se om Ellas webcamera var bra, ja ni kan ju själva se hur bra den va haha. trodde det var nån speciell inställning typ oljemålning men det var det inte. Se fönstret i bakrunden

4/10

Ska jag till doktorn och göra en EEG igen. Men förhoppningsvis kommer den att visa att jag är helt frisk och slipper gå till doktorn helatiden :)
Alla bilder jag hittade såg jätte äckliga ut, men man sätter massa små elktroder(tror jag det är) på huvudet typ 20 st sen ska jag blunda i 30min och ibland säger doktorn titta och då ska jag titta och sen blunda igen. Brukar somna för det är helt tyst och mörkt i rummet haha. Men om jag har tur så kommer hjärnan se ut nästan somvanligt igen:)
Sen ska jag till nån psykolog och göra några tester och sen den sista träffen med min doktor. men inga datum är bestämda men lär väl bli i december eller nått!
Fin bild va ;) håret blir så kladdigt eftersom man sätter fast elektroderna med nån gel :S

Ledig

När man har tänkt att få sova hela dagen vaknar man av att hunden lägger sig brevid huvudkudden. ganska mysigt men svårt att sova för hon tror det är hennes säng så jag håller typ att ramla ur för hon gör sig så stor hon bara kan. Men eftrsom jag är så snäll lät jag henne ligga kvar och jag gick upp. Kanske lite bra för har ju lite att göra idag
Rida Coris mkt trav och galopp ute
mocka 3 boxar, fixa hö och byta vatten i hagarna och i stallet
Släppa ut grannarna hund nångång mitt på dan
Sen plugga, tyska svenska historia matte, jag är sämst på att plugga är så extremt tråkit finns så mkt roligare saker att göra!
Cora gick jätte bra på träningen igår, tränade på bakdelsvändningar skänkelvikningar lite förvändgalopp och ganska mycket skritt jobb, att hon ska trampa på lite mer för hon vill helst sova i skritten ;)

Bilder

Visst har Cora blivit fin:)

DM 3:a 2011

Min Prinsessa var så fin idag!
LB:2
Red fram i 35 minuter, skrittade länge tills hon kändes avslappnad sen travade jag i låg form flyttade lite och gjorde tempoväxlingar. Galopperade mycket för att få henne piggare, hon älskar att galoppera så jobbade mkt med tempot ökade och samlade henne tills hon lyssnade framåt, bakåt och åt sidorna. Innan jag gick in på banan gjorde jag 2 diagonaler med mellantrav och hon ökade lite hela tiden ända tills jag bad om arbetstrav igen så man såg/kände att de blev ett avslut på mellantraven vilket domarna alltid brukar kommentera för hon bruka "dö" i slutet.
Men inne på banan skötte hon sig jätte bra min Pärla, gjorde det jag bad henne om och ökade ovaligt mycket och bra i mellan gångarterna:) Men somvanligt fick jag 5 på halterna för att hon inte vill stå still. Men det kändes så himla bra som att allt har släppt när jag red programet allt flöt på så när jag red ut kom tårarna, jag brukar aldrig vara riktigt nöjd men idag var jag det! Och jag har aldrig gråtit förut, men då var det bara Lycka! Fick iaf 66,33% och kom 2:a :D Super nöjd!!
Domarkommentar:Fräscht ridet, bra tempo, fina övergångar.
LA:4
Red igenom nästan allt som skulle vara i programet ökningar mellangångarter skänkelvikningar bakdelsvändningar och förvänd galopp. Hon var lite trött men hon kämpade på bra! När jag kom i på banan var det hästar som stod i en hage brevid banan som störde men Cora hade en bra dag och brydde sig nästan inget tittade bara lite på dem.
Hon gick bra men var väldigt trött så jag fick hjälpa henne mycket, men ungefär en tredjedel av programet kändes super bra! båda S.vikningarna fick jag 7:or på. När jag red ut från banan var jag jätte nöjd, det var ju Coras andra LA i dag och LA:4 är svår. Men fick iaf 63,415 och jag började nästan gråta igen för jag fick så bra %. Fan va blödig jag var idag;) Så kom 3:a av 2 placerade hade 3 hundradelar sämre än hon som kom 2:a.
Domarkommentar:En fräsch uppvisning med många fina inslag!
DM:
Sen kom jag 3:a i Dm:) Älskar min prinsessa! Hästarna som kom 1 och 2 är lixom 11 och 12år äldre än Cora hon är bra 6 och jag har inte haft henne i ett år ännu. Känns som att det här kan bli riktigt bra!
Bilder kommer

Nervös

Imorgon är det tävling och jag tror jag kan programmen :) Är nervös:S
Har iaf taggat med lite vampire diaries sesong 3 avsnitt 1 jag grät som vanligt, men det var sååååååå här bra. Känner mig lite nördig som måste titta på det för är inte så jätte bra men måste se vad som händer och man vet aldrig det kanske blir bättre och bättre? skådespelarna är iaf snygga alltid nått!
Nu ska jag packa det sista och sen sova, startar 12:20 och 14 nånting;)

Äntligen

har inte suttit vid en dator på 11 dagar:o men allt flyter på imorgon är det hoppträning med artist för lisa i visby:) och i helgen Dm i dressyr, hoppas på att Cora är fin och lyssnar på mig, det är LB:2 och LA:4 :) men är nöjd om jag får 50% i LA för den är svår och Coris är inte riktigt redo för LA ännnu.

h


Tävling

Jävlar va skönt det är att få sova länge innan man ska tävla! I vanliga fall brukar jag få gå upp vid halv 6. Men iaf, första starten för mig är kl 13:58 och andra 15:50 är sjukt nervös Cora gick skit dåligt igår och kunde typ inte göra någon av LA rörelserna :o och halt från galopp brukar gå jätte bra men inte igår heller :( Så får väl typ 40% förvånar mig inte om hon vägrar att gå i form.
Nu ska jag iaf ut och packa allt och sen borsta Coris och knoppa :)
Önska mig lycka till det kan behövas! ;D
Kankse kommer film och bilder beror på vad kameran har för humör idag

Lite bilder från veckan

Frukost i torsdags
Innan träningen för Lisa i torsdags gick jätte bra förutom att hon var lite seg :)
Hicks<3

mobilen

Mobilen kom i onsdags:D och jag är jätte nöjd! Älskar den!
Snart har vi dator måste bara hitta en skiva som jag ska installera till raotern vart den nu är? Nu ska jag träna på program tills imorgon kan inte LB:1 eller LA:3 det känns bra ;)

RSS 2.0